Självplågare är man

När man inte tror att det kan bli värre har man nästan alltid fel. Med all säkerhet kan det alltid bli värre har det visat sig. Får mig att fundera över om jag har masochistiska drag när jag utsätter mig för denna typ av självplågeri. Tro det eller ej men jag pratar om mitt yrke som marknadsförare.

Alla, då menar jag verkligen alla, tycker något om det man gör. Det man gör blir aldrig helt klart eftersom det alltid dyker upp sena ändringar som ställer allt på huvudet. Man är aldrig helt nöjd med resultatet eftersom man oftast får kompromissa fram det. Och den slutgiltiga prövningen är hård och skoningslös – hur uppfattar mottagaren det man har gjort? Når man ut överhuvudtaget?

Denna vecka har varit en prövning utan dess like och det är tur att den är till ända. Jag åker hem, slickar mina sår och sover på problemen. Nästa vecka vänder vi blad och börjar om – som kungen skulle ha sagt.

IMG_8286.JPG

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s