Gör slut med sociala medier

Om ni tror att inget värt att skriva om händer mig så har ni fel. Fullt upp med många saker men utan ork att få ned dem i skrift. Min tidigare svacka i skrivandet kvarstår således. Har funderat på att dra mig ut ur sociala medier helt och testa på livet som det var förr. Tillbaka till det analoga livet. I bästa fall skulle jag kunna sträcka mig till att vara en voyeur och mindre av en aktör, om det nu skulle göra saken bättre. Helst vill jag bryta helt. Man blir både less på sig själv och andra. För många röster som vill höras samtidigt. För många bilder som slåss om samma uppmärksamhet. För få viktiga budskap att ta in. För lite tid att slösa bort på onödiga saker. Nog får vara nog. Behöver en tyst period.

Med detta sagt kommer jag bara höra av mig när jag bara MÅSTE få någonting sagt. Räkna med att det kan dröja ett tag.

IMG_8370.JPG

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s