Jobbvänner man tar med sig

Det fina med att byta jobb är att man får fler och fler vänner. Några som man aldrig lämnar bakom sig. Idag har dagen just handlat om möten med dessa vänner. Redan på bussen till jobbet stötte jag på Anna från mitt senaste jobb. Bara några veckor har gått sedan jag slutade men en liten uppdatering på vad som händer hos mig och hos henne. Intressant. Hälsa alla från mig Anna!

Lunchen delades med Magnus, min närmaste manliga fiskvän och arbetskamrat från det nästsista jobbet. Numera jobbar vi geografiskt nära varandra och kan luncha oftare. Statusläget i respektives liv. Vad har vi för nyheter från vår gemensamma arbetsplats? Vem är var? Kaffelatte på det. Vi ses snart igen Magnus! Nästa gång kanske storfisken Katarina är med.

Kvällen spenderades med mina två äldsta vänner tillika chefer från ett av mina första jobb, Maj och Gunilla. En helt fantastisk vänskap som vi har närt ända sedan mitten av nittiotalet. Är så glad att ha dem i mitt liv. Berättade allt som händer med mig i mitt yrkesliv till de två glada och pigga pensionärerna. Båda var nöjda över att de numera slipper arbeta eftersom de har fullt upp med sin fritid som det är. Hejdå tjejer! Vi ses snart igen.

Härligt att mötas. Ser fram emot kommande möten redan. Maten var för övrigt riktigt god och jag kan glatt rekommendera denna lilla pärla Noodelhouse på Söder. Asiatiskt och viatnemesiskt när det är som bäst.

#Blogg100

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s