Till min dotter

Om du fanns min kära dotter skulle jag göra allt jag förmår för att du ska veta att du är den viktigaste personen i ditt liv. Du skulle veta ditt eget värde och aldrig tveka över din förmåga att förändra världen. Jag skulle uppmuntra dig att förverkliga dina drömmar och våga leva livet. Älska och bli älskad. Busa. Skratta. Resa. Upptäcka. Vara modig. Ta plats. Drömma. Aldrig låta dig kuvas. Veta att du är vacker som du är. Att du kan förverkliga allt du vill. Bara leva upp till dina egna förväntningar och glömma alla andras. Våga ta ut svängarna. Må bra. Veta att du alltid i alla lägen har någon att vända dig till och att du alltid kommer vara lika älskad av mig. Att vara flicka är inte är en begränsning. Det är en möjlighet.

Det skulle jag se till. Om du fanns.En reaktion på ”Till min dotter

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s