Att vakna på fel sida

Redan när man vaknar känner man att dagen som väntar kommer vara besvärlig att ta sig igenom. Första gången öppnade jag ögonen två timmar innan och andra bara minuter innan klockan skulle ringa. Ett otålighetstecken. Låt denna dag rinna av mig fort tänker jag medan jag gör mig i ordning för den.

Har en del bekymmer som följer med mig från igår och som jag gärna vill ha lösta idag. Troligtvis blir de inte det på ett tag så det gäller att bita ihop och ta sig igenom orosmolnet. Det bästa är att hitta något positivt som man kan haka på för att glömma det besvärliga för ett tag. Om det går. Besvär är som klister ibland, går inte att skaka av sig. Till råga på allt är jag felklädd för dagen. Grymt-grymt!

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s