Tjock, tjockare, tjockast!

Skämmigt och förbryllande! Hur står det till i huvud egentligen? Oroar mig för att minnet kan vara skadat eller att jag bara är oerhört bortskämd. Oavsett vilken anledning så kräver det som hände lite eftertanke.

Igår tog jag på mig en mellantjock och mellanlång gammal svart jacka på mig och gick till jobbet. Efter besöket hos frissan passade jag på att titta in i några butiker på vägen hem. Saknade en mellantjock och mellanlång svart nyare jacka för den kommande mellanperioden. För tidigt för en tjockaste vinterjacka men snart för sent för en tunnare. Med det i huvudet testade jag och köpte en jacka. En favorit i repris. En svart mellantjock och mellanlång jacka. Prisvärd och skön. Jag var nöjd.

På kvällen visade jag stolt upp jackan för maken och sonen. Maken förstod inte riktigt varför jag behövde ytterligare en ny jacka. Jag motiverade mitt köp med teorin om mellantjocka jackor för mellanperioder samt att det var ett riktigt bra pris. Hans inlägg vändes omgående mot honom då jag oväntat fick stöd av sonen som tyckte att även pappa borde uppdatera sitt jackbestånd.

Idag tittade jag in i ett skåp som jag inte har tittat in på ett tag och upptäcker något som jag helt har glömt bort! För ett antal månader sedan var maken på en utlandsresa och kom hem med en fin present till mig. Han kan min smak vid det här laget och det han hade köpt var en söt fin höstjacka. Mellantjock och mellanlång. Eftersom det var off season ställde jag in den i skåpet och glömde den. Plötsligt dök den upp igen! Skämmigt!

Förstår ni nu hur besvärande detta känns? Hur kan man glömma en ny jacka? Hur många tjocklekar av svarta ytterplagg behöver en flicka egentligen äga? Om man glömmer en ny jacka behöver man verkligen ytterligare en ny? Ja ni, något fel på mig är det allt. Tjocklekarna verkar spela stor roll.

IMG_8165.JPG

2 reaktioner på ”Tjock, tjockare, tjockast!

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s