Helga unt Helga

Byte av jobb resulterar så klart också i byte av arbetskamrater. Precis så roligt som det är med nya bekantskaper så är det lika tråkigt med de gamla som man tappar eller inte hinner med. Saknar massor av mina Telia kollegor men vissa extra mycket. Helga är en sådan.

Nu heter hon inte Helga på riktigt. Det gör ju inte jag heller men ändå blir vi tillsammans Helga unt Helga. Som ni kanske kan härleda från namnvalet så utgjorde vi ett tufft och pådrivande tandempar under den tiden vi arbetade ihop. När våra övriga kollegor inte höll tidsplanen eller levererade det de skulle till våra projekt åkte en liten imaginär piska fram. Krävande på ett schysst sätt.

Helga är en väldigt upptagen kvinna så vi hinner inte träffas så ofta som vi skulle vilja. Vi bokar och avbokar en massa tillfällen. Nu var det ett tag sedan sist vi sågs men idag blir det bättring! En lunch väntar och då får Helga unt Helga äntligen träffas igen. Sehr gut!

Helgorna är inte hårdare än att de äter på mjukisstället Foam

IMG_8161.JPG

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s