Om ni undrar….

För er som undrar hur det gick med gårdagens inlägg och min yogamatta kan jag hälsa att Raspberry leder men en uppstickare har intagit en säker andraplats, Midnight Blue.  Själv har jag fortfarande inte tagit ställning. Några andra beslut kom emellan och det blev overload i hjärnan. På det vaknade jag med huvudvärk i morse. Den där eländiga förkylningen som inte vill släppa greppet om mig gör sig påmind igen.

Annars är det toppen! Aldrig bättre faktiskt. Det är vår ute. Ljuset gör mig mycket, mycket gladare. Kycklingparaden av dagisbarn på utflykt som jag såg igår lyfte mitt humör till toppnivåer. Finns inget finare än lyckliga tjattrande små barn. När de mår bra mår jag också bra. Och så har jag massa planer för nästa vecka.

Finns några orosmoln som jag inte riktigt orkar fördjupa mig i eftersom skallen känns så tjock fortfarande. Kan nämna en bara för att lätta mitt hjärta och inte hålla er på halster. Mamsen och papsen planerar sin resa till Belgrad och jag har återigen inte lyckades övertyga dem om att lämna bilen hemma och flyga ned istället. Bara i år säger de. Nästa minsann då blir det ändring. Tror nog på det när jag ser det.

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s