Ketchupeffekt

Helt galen dag idag. Det händer så mycket så jag hinner inte riktigt hänga med. Det är väl så när det helt plötsligt lossnar. Har våndats och våndats det senaste året. Det har gått upp och ned med humöret och jobbsökeriet. Har haft en tydlig bild på vad jag väldigt gärna skulle vilja jobba med och vilken typ av företag jag ska söka mig till. Under långa perioder har det känts helt omöjligt att nå det målet. Senast i början av denna vecka var humöret nere i botten. Och så helt plötsligt händer någonting och jag har mycket god chans på hela tre stycken jobb! Inom den branschen jag helst vill till!

Gissar att det är det som kallas för ketchupeffekt. Så istället för att skrika och dansa av glädje har jag fått lyxbekymmer. Hur ska jag göra nu? Vilken väg ska jag välja? Tänk om jag väljer fel och ångrar mig sen. Osannolikt! Typiskt mig också. Så ni som har sett mig våndas kring färgen på yogamattan fattar genast att detta är ett problem. Det här är nästan livsviktiga beslut.

Så just idag håller jag på och läser avtal, ringer samtal och skriver mail för att komma fram till någonting bra. Håll nu tummarna för mig och försök inte pumpa mig på information ännu. Jag kommer berätta när det är klart. Kan hälsa att jag har en klar favorit och det finns de som vet vilken den är.

8 reaktioner på ”Ketchupeffekt

  1. Så där var det för mig med. Först ingenting alls, inte ens skitjobb som jag egentligen inte ville ha. Sedan 3 stycken som jag ville ha. Då får man helt plötsligt ångest för att man ska behöva välja. Been there, done that! Du kommer att välja rätt, det går inte att göra fel.

    Gilla

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s