Hjälp mig välja färg

Ibland drabbas jag av världens beslutsångest kring helt enkla löjliga ställningstaganden. Det är dags för mig att byta yogamatta och jag har kört lite research på vilken modell jag ska ha. Tro det eller ej men även yogamattor har olika egenskaper och är tillverkade i olika material. Viktigt att den är ekologisk och av naturgummi. Skulle kännas helt fel med något annat till just yoga. Man vill inte heller att mattan ska vara halkig. Den ska vara lagom tjockt så att man har bra balans också. Och så måste den ha rätt färg.

Alla besluten är tagna utom just det avgörande färgvalet. Kan inte för allt i världen bestämma mig för vilken färg jag ska välja. Valet jag gör ska jag leva med ett tag och då blir det helt plötsligt jätteviktigt. Första tanken var att välja Raspberry men sedan upptäckte jag både Purple och Midnight Blue. För att underlätta våndan tog jag råd av maken. Han lyckades förvirra mig ännu mer genom att gilla Key Lime som är en helt ny och lysande färg. Skulle absolut sticka ut bland alla svarta SATS-mattor. Men jag blev lite orolig av att den var för ljus och lätt skulle bli smutsig så jag passade på och tog råd av Lill-Malin. Svärdöttrar har koll tänkte jag. Och Malin har koll, hon gillade Tibetan Orange hon. Förstår henne faktiskt, om någon färg passar en yogamatta så borde det just vara Tibetan Orange.

Där gav jag upp och pausade processen. Vilade några dagar och återgick till urvalet idag. Behöver ju lägga den där beställningen en gång för alla. Så jag börjar om. Sneglar på alla färgerna och kommer inte fram till något beslut. Oj, där dök Dario upp. Darre ,vilken färg tycker du att jag ska välja på Mattan? Va, har du inte beställt den ännu, undrar han. Kastar ett öga på datorn som jag håller framför honom och säger ”Raspberry, fast jag kan inget om yogamattor”. Där står jag nu som ett stort frågetecken.

De enda två jag inte har frågat ännu är Fille och Mallan (Malin nr 2). Vet inte om jag vågar göra det. Lär stå där med ytterligare alternativ att välja mellan. Å andra sidan är de två riktiga hipsters och borde veta vad som är helt rätt just nu. Tror att jag ska skicka länk till dem trots allt. Under tiden tänkte jag involvera er med.  Ni kan hjälpa mig att välja rätt färg. Vilken färg tycker ni passar mig bäst? Kolla in bilderna och kryssa i er favorit. Ska bli kul att se var vi landar till slut.

Yogamattor från www.mykarma.se

Yogamattor från http://www.mykarma.se

3 reaktioner på ”Hjälp mig välja färg

  1. Key Lime för att man blir så glad av färgen även de mörkaste grå dagarna! Åtminstone gäller det för mig. Lycka till och välj den färg som gör dig mest glad.

    Gilla

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s