Bra vibrationer och en ny bebis

Omställningen från demolering och panik igår till att ta sig igenom arbetsdagen idag var inledningsvis rätt svår. Hade en grym träningsverk i kroppen som gjorde det svårt att resa sig upp ur sängen. Igår hade jag kört mitt rehabprogram på morgonen och sedan skyfflat undan vatten på Biljarden. Burit, packat och kånkat. Var helt slut. Många möten fanns på agendan idag men ett som krävde särskild skärpa. Kunde inte dyka upp urlakad och trött till det. På något vis lyckades jag jobba mig upp energimässigt under förmiddagen. Tursamt nog var jag lagom skärpt när det krävdes. Fick riktigt goda vibrationer på mötet. Kändes som hemma…

Är nöjd med mig själv! Extra mycket när mitt stora projekt som jag har jobbat intensivt med de senaste fyra månaderna nu tar fart ordentligt. Ytterligare en bebis har därmed anlänt 🙂 Brukar likna mina projekt vid graviditeter och bebisar. Ni vet, lång process, smärtsam leverans, fantastisk känsla och livslång kärlek. Det jobbiga glöms bort så fort man har sett det lilla undret titta upp på en. Sen är det på’t igen.

Om ni nu har undrat vad det är jag har sysslat med så är det att tillsammans med en massa duktiga kollegor paketera erbjudandet, göra kommunikationen och upplevelsen så tydlig och smidig som möjligt för kunder som kan ta del av erbjudandet. Snart kommer även en kampanj att rulla ut. De fina erbjudandena gäller medlemmar i något av underförbunden i Saco eller TCO. Bl a kan man ta del av en extrabra bolåneränta värd att läsa mer om på www.danskebank.se

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s