Godisöverdos

Påsken har inte ens börjat men jag tror att jag redan har fått en överdos av påskgodis. Det har bjudits på sötsaker på jobbet. Två stora korgar fulla med godis strategiskt utplacerade på kontoret. Sådär lämpligt. Bara att göra sig ett kort snabbt ärende någonstans i närheten av korgen för att passa på och plocka med sig några oemotståndliga godisar. Många ärenden blev det. Till råga på allt bjöd chefen på enorma kokosbollar på dagens avdelningsmöte. Bara en motsvarade en hel måltid. Tryckte i mig en utan omsvep. Den slank ned lätt. Trodde att jag hade klarat mig undan de söta lockelserna genom att jobba hemifrån imorgon men maken var tydligen av annan åsikt. Fann denna lockelse på köksbordet idag. Nu är det verkligen kört!

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s