D-day today

Den stora dagen är här. Lansering av projektet. Alla var på tårna och väntade med spänning på de första tecknen från kunderna. All möda och hjärnkraft man har lagt på förberedelserna inför ska nu ge resultat. Som alltid dyker mindre hinder upp på vägen för att testa ens påpasslighet men de flesta lyckades vi mota bort. Huruvida det blir en framgångssaga återstår att se. Spännande fortsättning följer. 

Andra delen av dagen består av fotografering inför kommande kampanj. Brukar vanligtvis vara lugna, långa och långsamma sittningar backstage. Som kund är man mest med för att nicka instämmande och godkänna produktionerna medan man bjuds på kaffe, kakor, godis och frukt. Så även denna dag minus lugnet och godkännande nickningar från oss. Blev lite mer engagemang vilket sinkade tidsplanen och förlängde arbetsdagen för de flesta. Osäkert hur populära vi är just nu när vi fördröjer deras AW men vad gör man inte för att kampanjen ska bli så lyckad som möjligt. Hänger kvar lite till innan jag kan bocka av dagen helt.

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s