Ernesto Guerra

Man kan uttrycka sig på många olika sätt. Såg detta imorse. Undrade vilken självdestruktiv person som lägger ut sitt namn som bilar kan köra över eller folk trampa på. Eller hata någon så mycket så att de symboliskt kastar den personen under bussen. Visste inte vem Ernesto Guerra var. Är det någon latinamerikansk minidiktator som jag ännu inte har hört talas om? Grubblade, men kunde inte klura ut vem det kunde handla om och varför lappen låg där. 

Nyfikenheten väcktes och jag vet lite mer nu. En ganska fin och söt anledning till lappandet.
Ernesto Guerra klär staden med lappar

2 reaktioner på ”Ernesto Guerra

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s