Jä!%€?/&@°§!it!!!

Blir så förbannad att jag kokar av ilska. Kan tyvärr inte få utlopp för den ilskan eftersom ingen kundtjänst jag vill skälla ut har öppet just nu. Kanske lika bra det för jag hade nog haft svårt att hålla igen. Jag verkligen HATAR P-böter men när jag har slarvat eller missat något accepterar jag det och betalar.

I samband med att sonen råkade ut för sladdolyckan för några veckor sedan kördes han själv till KS i ambulans och bilen bärgades bort till en verkstad. Maken som skyndade till KS var osäker var sonen hade hamnat och parkerade bilen på en parkering utan att först betala. Han tänkte att han snabbt skulle springa in, lokalisera sonen och återvända för att betala om det var rätt plats alternativt rulla vidare. Det var såklart helt feltänkt av honom vilken han snällt fick böta för. Inget att snacka om. Även om det säkerligen händer ofta runt ett sjukhus så är det bara att bita i det sura äpplet och betala.

De här veckorna som har gått har varit en lång handläggningsprocess med försäkringsbolag, polisrapporter, kostnadsförslag etc. Nog jobbigt att hantera. Oavsett hur tillmötesgående försäkringsbolaget är tycker jag att det är jobbigt och tidskrävande. Precis när jag trodde att allt äntligen var över hittar jag ett brev från Transportstyrelsen hemma. Tänkte att det är avställning av bilen men icke! Det är två erinran om förfallna p-böter på 700 spänn vardera, för felparkering på samma gata där verkstan som bilen lämnades till ligger!! Två dagar i direkt anslutning till själva olyckstillfället på en plats dit bilen bärgades. Hur i h-e kunde det hända! Vi var där och tömde bilen en vecka senare utan att verkstaden informerade om att de har fått p-böter.

Jä!%€?/&@°§!it!!!

Nu kommer jag behöva jaga runt och leta efter den skyldige, bärgare eller verkstad, och förhandla med försäkringsbolag eller polisen för att få detta avskrivet eller bli ersatt för. Jag orkar inteeeeeee!

2 reaktioner på ”Jä!%€?/&@°§!it!!!

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s