Vilodagen

Höll på att glömma detta blogginlägg. Hade en massa annat roligt för mig istället. Var ute på långpromenad med maken och mina nyinköpta sneakers i kassen. Tanken var att jag skulle byta ut dem mot annan modell. Gick in i butiken, gjorde ett försök att hitta något annat som kunde falla mig i smaken och insåg att bättre än de jag redan har kommer jag inte hitta. Sneakersen och kassen följde med mig tillbaka hem. Passade också på att förlänga gymavtalet som löper ut i veckan. Nu är träningsåret säkrat. Inga ursäkter finns alls.

Väl hemma åt vi en rejäl lunch. Inte riktigt enligt grönsaksmodellen men precis det vi behövde efter den långa promenaden.


Avslutade kvällen med ett långt overseas-samtal med min underbara svägerska. En Viber-fika mellan Sacramento och Stockholm. Vi pratade säkert i två timmar, tills batteriet på mobilen tog slut. Allt möjligt och mer därtill avhandlades. Hann leka med Snapshot medan vi pratade. Multitasking på skoj. 


Nu tittas det på ett favoritprogram som brukar avsluta söndagskvällarna. Ren njutning. En riktig vilodag snart till ända. Gokväll!

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s