Cincin och Gottigottgott

Älskar att arbeta men ännu mer att ta helg. Denna var efterlängtad. Klackarna i taket, från soffan sett. Myspys. Gosigos. Njamnjam. Cincin. Gottigottgott. Dunkadunka. Fluffilifluff. Ni fattar. Allt gottigt på en gång ska jag unna mig. Bara för att jag förtjänar det.

Som ett litet P.S. Det som började mindre bra denna vecka blev ganska bra till slut. När det vänder vänder det. En trevlig lunch, ett erbjudande, ett oväntat möte på stan och en totalt crazy kurdisk gerillademonstration mitt på ett övergångsställe förhöjde min fredag. Det återstår lite till så blir den precis som jag vill ha den. Cincin och Gottigottgott på er!

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s