Nu bryter jag tystnaden

Vet inte varför jag bryter den. Har inget behov av att säga något särskilt just idag. Inte mer än den dagen för ett och ett halvt år sedan då jag gick in i min bloggtystnad. Jag var trött på min egen röst och trött på alla andra oväsentligheter man läser om i media. Ingenting har egentligen ändrat sig sedan dess som ger mig anledning att bryta min tystnad mer än att jag inte kan låta bli att återigen ge mig på Fredrik Wass #Blogg100-utmaning. Denna gång har den ett lite större och mer motiverande syfte än tidigare, att värna om det fria ordet. Allas röster räknas så och min. Om den ska räknas måste man ta till orda – 100 dagar i sträck. Galet av mig, jag vet. 100 dagar är väldigt många dagar och jag kommer antagligen inte orka igenom alla men jag tänker försöka. Tar i och med detta vid där jag tystnade sist och ropar rakt ut i cyberrymden. Igen. Kanske gör min röst skillnad.

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s