Tennis för nybörjare

Inspirerade av Wimbledon begav vi oss till tennisbanan idag. Sonen, maken och jag. Min oanvända tenniskjol åkte fram. Äntligen kommer den luftas. Inköptes för många år sedan. Grabbarnas dåvarande tränare avkrävde oss föräldrar en nybörjarkurs. Vi skulle känna på hur svårt det kan vara att spela tennis. Vanligtvis stod vi på läktaren och hade åsikter om spelet på banan. Nu fick vi istället lära oss spelets grunder själva. Den kursen är min enda egna tenniserfarenhet. Och så dagens insats typ 10 år senare. Slog några bollar och dömde sedan grabbarnas  match. Junior vann som sig bör över senior. Precis som det ska vara.

    
  

 

 

 

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s