Firar jämnt

Igår en vacker 50-åring och idag 100 dagar av bloggande. Äntligen! Blogg100-utmaningen är över och jag klarade det. Lyckades t o m överproducera något genom att skriva ihop 105 inlägg sedan den 1 mars. Är osäker på vad jag ville uppnå med utmaningen mer än att bekräfta för mig själv att jag kan när jag vill. ”Ingenting är omöjligt” som Gunde skulle ha sagt och han visade sig ha rätt vad gäller bloggande.

Tillbaka till den vackra 50-åringen och hennes ljuvliga sweet-sixteen-firande dotter, tillika min guddotter.  

En mor och dotter som har gjort festarrangemang och fotografering till en avundsvärd konst. Kardashians släng er i väggen. Lillis och Anja är bäst! Blixtarna duggade tätt när tårtorna, som för övrigt också var rena konstverk, åkte fram.  

Som alltid går tiden fort när man har roligt. Skulle gärna ha velat snacka och dansa mer med alla ”goa” människor som man allt för sällan träffar, i synnerhet gästande göteborgare på besök, men hann inte riktigt. Får hoppas på att någon firar något snart igen.

Vi försökte få till den traditionella tjejbilden men det var, sorry Gunde, helt omöjligt. Går ej att fånga så mycket skönhet på en och samma bild visade det sig! Alla kom helt enkelt inte med.

Inlägg #105 i #Blogg100. Framöver kommer jag inte vara lika regelbunden utan mer inspirationsdriven i mitt skrivande. Håll ut! Det kommer mera så småningom.

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s