Vill, vill, vill…

Längtar efter helgen. En arbetsdag återstår. Har varit ett för högt tempo även denna vecka. Påminner mig själv om att jag för ett år sedan när jag tyckte att allt gick för långsamt längtade efter att ha många bollar i luften. Trivdes bättre med mer än mindre. Just nu kanske jag får äta upp mina ord. Lagom är trots allt bäst.

Människan är allt konstig. Aldrig riktigt nöjd. Det där gräset är alltid grönare någon annanstans än just på plätten man själv står på. Man vill alltid ha det man inte har just nu. Så ock jag.

  • Vill ha semester nu.
  • Vill ha färre puckar från sidan.
  • Vill ha alla helgens bestyr överstökade.
  • Vill, vill, vill…

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s