Bytet fanns i garderoben

Gårdagens jakt resulterade i ett framgrävt byte ur den egna garderoben. På vägen hem försökte jag komma på om det fanns ett bortglömt plagg som skulle kunna dammas av. Tänkte på min lilla svarta som har tjänat mig i många år. Den skulle kunna bli räddaren i nöden även denna gång. Letandes efter den fann jag en annan som fick komma ut ur garderoben. Bingo! Bättre än de jag hade provat på stan.


Testade den omgående för att se om jag kom in i den. Det var ju trots allt åtta år sedan sist. En enda gång har den luftats. Galet egentligen! Som tur var lyckades jag klämma in mig i den. Precis lagom till Darios och Malins ankomst. Där stod jag partyklädd och dann. Påkommen i fodralet. Vampigt värre. Fick bekräftelse av ungdomarna. Hittar jag inget annat som övertrumfar denna är valet avgjort. Det enda som återstår tills dess är att öva på att hålla andan längre stunder. Kommer behövas. Och javisst, ett par nya snygga svarta fotovänliga lagom höga pumps skulle sitta bra de också….

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s