På jakt

Spännande saker och stora förändringar är på gång. Det kommer mera om det längre fram. Grattis säger jag till de berörda! 

Och grattis också till Caitlyn Jenner! WOW! Vilken förändring det blev. 

Själv är jag på jakt. Har en massa att se till innan helgen. Kör jobbpasset på dagen och jakten på kvällen. Ut på stan och leta igenom butikerna. Måste finna utstyrsel till det stora eventet. Våndas inför det. Anade nästan på förhand att jag inte skulle hitta det jag letar efter men begav mig ut i alla fall.

Mycket riktigt blev det ingenting denna gång heller. Var inne en kort sväng och vände. Tröttnade fort. Orkade inte krysta fram ett inköp bara för att. Åker hem istället och surar över förlorad tid samt över det faktum att jag måste göra ett nytt försök igen. Trött, frusen och irriterad blev resultatet istället för nöjd, glad och ekiperad. 

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s