Tung start

Veckan kunde ha börjat lite snällare. Hörde regnet smattra mot fönstret. Min ambitiösa träning i helgen hade lämnat spår och hela kroppen värkte. En dunderförkyld make fick mig att misstänka en liten egen släng av samma förkylning. Tog en Alvedon innan jag till slut steg upp. Innan dess hade jag minst två framflyttningar av väckarklockan och ingen som helst lust att stiga upp.

Ut i regnet och morgonrusningen. Länge sedan bilkön var så lång. Busschauffören på snabbussen valde en alternativ väg och kapade väntetiden rejält. Väl framme på Gullmars var tvärbanan sen som vanligt. Upp till 10 minuters förseningar p g a biltrafiken. Förstår inte riktigt det där med att regelbundenheten påverkas av trafiken. Till slut borde det jämna ut sig så att vi inte ens märker om det är den ordinarie eller den försenade tvärbanan som dyker upp. Sen var den i alla fall, fyra minuters väntetid förlängdes till åtta.

På jobbet väntade den låååånga att göra listan. Bara att bita tag i det sura äpplet och börja beta av den. Ute smattrade regnet fortfarande. God morgon arbetsveckan!

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s