Pausa tiden

Går det att pausa tiden för ett ögonblick? Bara så att jag hinner ikapp lite. För jag hinner verkligen INTE med allt jag behöver göra. Sen låter jag den gå på som vanligt igen. Jag lovar!

Den här veckan har varit extrem. Två steg fram och tre tillbaka. Skrev en att-göra-lista förra fredagen innan jag gick hem bara för att inte missa något när jag kom tillbaka i måndags. Listan har jag sedan kämpat med hela veckan. En del av punkterna har jag betat av och andra har jag inte ens hunnit till. Nya uppdrag och snabba puckar kom emellan.

Avslutar den här veckan med en ny ännu längre att-göra-uppställning inför kommande vecka. Gissar att jag kommer få trampa vatten i minst en vecka till. Men först – lite helgvila. Innan jag tar tag i den väntande att-göra-hemma-listan… Pust!

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s