Jag försöker

Träna, träna, träna! Ska stå försök, försök, försök framför för att vara mer rätt. Har försökt kombinera mina något nyttigare matvanor med träning för att få en hälsosam helhet men något kommer allt för ofta i vägen för mig. Varje gång känns som en nystart. Kondition och styrka måste underhållas hela tiden. Kräver regelbundenhet. Inte regelbunden frånvaro.

Men jag ger mig inte. Fortsätter att boka in passen regelbundet i alla fall. Laddade inför Body Combat. I kväll körde vi en ny release med två instruktörer. Resultatet blev det grymmaste och tuffaste ever. Fick nästan en kick av det. Kommer känna att jag lever imorgon.
  

2 reaktioner på ”Jag försöker

  1. Jag har lätt att komma igång med sånt som jag tycker är roligt, men ack så trögt det kan gå att komma igång med sånt som är tråkigt… 😉 Som att börja springa t ex. Jag försökte att vilja det en gång i tiden, försökte komma igång, men numera inser jag att jag aldrig kommer att göra det.

    Gilla

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s