Snudd på toppnotering igår

Vad hände? Helt plötsligt skenade besöksstapeln upp till de höga höjderna där jag bara har vistats en gång tidigare. Ett vanligt inlägg gånger 10+ så hamnar man någonstans i närheten av gårdagens besöksnivå.

Inte den blekaste vad som kan ha hänt. Var det rubriken Mr & Mrs som lockade eller kanske det vackra paret i bild? Trodde några att jag hade gift bort någon av sönerna eller visste lördagens bröllopsgäster att jag skriver och bevakade vad som skulle komma ut? Letade alla övriga läsare efter något annat egentligen? Kanske trodde de att texten var på engelska.

Vet verkligen inte vad som orsakade denna tillströmning men kan inte låta bli att fascinerad över hur fort de hittade till min lilla blogg, även om det nu var av misstag. Kul är det när det händer lite.

3 reaktioner på ”Snudd på toppnotering igår

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s