En blöt puss av kungen

Hemkommen från Göteborg. Vilken otrolig upplevelse. Ett regnigt Göteborg kanske inte var rätt att promenera i men absolut rätt för vårt företagsevent. Fullt med elektricitet på Svenska Mässan under de här dagarna. Alla fackmän som genererar den samlades lite senare kvällen på Valand. Las Vegas temat lockade många. Inte minst för att självaste kungen skulle stå för underhållningen. 

Själv var man en av de få tjejer som vistades i lokalen och väl synlig när kungen uppträdde. Vid ett givet ögonblick, förmodligen av ren eufori över vårt klappade, steg han ned från scenen och gick fram tilltog och Christina. Självaste Elvis förärade oss varsin blöt puss på kinden. Chockad hann jag inte fånga ögonblicket på bild men kommer minnas det i all framtid.


    

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s