Vill hålla farten

Inser att jag har varit riktigt duktig och tränat regelbundet de senaste veckorna. Så fort jag får upp ett bra tempo händer något som drar tillbaka en. En förkylning, en sen dag på jobbet eller annat som gör att man bryter den positiva utvecklingskurvan. Hela helgen har jag gått runt och haft ont här och där i tron att det är träningsvärk det handlar om. Är inte helt säker på det nu. Imorse hade jag svårt att gå upp trots att jag la mig tidigt igår kväll. Ett tecken på att det kan vara något i kroppen. Tänker bortse från det och köra ett Body Combat pass. Orkar jag inte hoppar jag ut och åker hem och funkar det kör jag järnet och tvingar ut bacilluskerna ut ur kroppen. Vill inte ha ett avbrott nu när jag har fått upp farten. Håll tummarna!

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s