Jag har träffat den riktiga Snövit

Sociala medier är inte enbart av ondo. Mycket gott kan också komma ut ur dem. Man kan finna likasinnade som man har mycket gemensamt med. Genom min blogg och bekantas bekanta har jag lärt känna den riktiga Snövit, en tjej som är väldigt lik mig. Vi har enbart kommunicerat digitalt fram till idag då jag äntligen fick möjlighet att träffa henne live. Lite pirrigt och spännande att upptäcka om igenkänningen håller även i det verkliga livet. Det gjorde det.

Så nu har jag haft en härlig eftermiddag med många nya bekantskaper. Snövit och ett gäng juggetjejer samlade kring ett projekt som bara är i sin linda. Som sig bör när man är jugge avhandlade vi inte enbart projektet utan allt annat väsentligt mellan himmel och jord. Naturligtvis åt och drack vi gott till det. Något annat vore rent utav brottsligt för en jugge. Åker hem med värdinnans bok i handen. Ser fram emot att lära känna Snövit ännu mer och hitta likheter från min egen uppväxt som jugge i Sverige.

P.S. Snövit är en direkt översättning av namnet Snežana som faktiskt betyder Snövit. Så nu vet ni att den riktiga Snövit är jugge och feminist, heter Janson i efternamn och bor på Söder.

  

En reaktion på ”Jag har träffat den riktiga Snövit

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s