AW med tjejerna

Oftast söker vi anledningar för att samlas och ha kul. Idag hade vi en bra sådan. Vi överraskade Christina som fyllde 50 förra veckan. Det blev både tårta på jobbet och en utekväll med tjejgänget. Vi är inte många tjejer på jobbet men ikväll var vi 100-procentiga. Ute och hade kul. När man väl tar sig ut inser man att man borde göra det oftare. Lite bubbel i Bouquerian på Mood och kramkalas med världens bästa Dennis. Vidare till en knökfullt Taverna Brillo. Mat och dryck och gott sällskap. Kan inte bli bättre. I’m happy!             

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s