Dåligt beslut

Valde att gå ifrån rutinen och nu irrar jag runt i kollektivtrafiken. Tänkte passa på att yoga efter jobbet. Vid den tiden åker inte längre snabbussarna hem. Var helt övertygad om att pendeltågen åker som vanligt så jag hoppar av tvärbanan vid Årstaberg. Det skulle jag inte ha gjort. Där är stationen avstängd till augusti. Hoppar på första bästa buss på väg mot Gullmarsplan. Åker igenom områden som jag inte har sett tidigare. Spännande men inte det jag har planerat för. Har massor att göra hemma. Kommer vara glad om jag  hinna med någonting överhuvudtaget eftersom jag nu måste hoppa mellan mängder av kommunikationsmedel för att komma till förorten. Minst tre busslinjer till blir det. Saknar min bil just nu.

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s