Rasism är ingen gråzon

Kaos hos SD. Utrensning av en massa toppar i partiet. Förstår verkligen inte hur resonemanget går. Vilka är det man rensar ut? De som inte kan hålla tyst om att de är rasister och främlingsfientliga? Nolltolerans utåt skulle jag kalla det. Det finns inga gråzoner där. För eller emot. Man är inte mindre rasist om man håller tyst om det.

Hela partiets existens och fokus kretsar kring en enda fråga – att minska invandringen. Det enda stora problemet som behöver lösas för att Sverige ska må bra. Finns ingen otydlighet där. Röstar man på SD så vet man mycket väl vad det är man röstar på. Däremot kanske man inte alltid förstår vem det är som kommer att representera en och vilka metoder den vill använda sig av. Som att öppna en Pandoras ask. Allt möjligt kan poppa upp ur den.

Ingen blir mer trygg av att SD’s representanter håller tyst om sina ståndpunkter. Snarare tvärtom. Om någon ogillar en vill man veta det. Hellre att de visar sitt fula tryne än att man lindas in i en falsk trygghet. För mig är det tydligt vilket problem Sverige behöver lösa för att må bra. Kommer därför inte sörja om partiet imploderar. Ju mindre fragment de delas upp i desto bättre. 

 

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s