Notering

Dagen efter 

Dagen efter är alltid tung och seg. För mig är den riktigt seg men inte av den anledning man oftast förknippar med dagen efter. Drack inte en droppe alkohol men känner mig bakis ändå. Vet inte om det är för att jag la mig väldigt sent, inte drack tillräckligt mycket vatten eller dansade för mycket. Något är det. Men har man roligt måste det kosta lite. Så nu softar jag framför tv:n, kollar på American Idol och mumsar godis. Snart dags för middag.

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s