Extra energi för behövande

Ögonen går i kors. Huvudet snurrar. Ont i nacke och axlar. Tur att arbetsdagen är över för denna gång. Jag har traskat runt i korrekturdjungeln hela dagen lång. Det här är vanligtvis mina trakter. Jag har gjort det förr. Brukar hitta ut ganska lätt men idag var det extra tufft. Helt nya begrepp och förutsättningar. Lite som att korrekturläsa ett språk som man inte behärskar. Man vet inte vad man ska leta efter. 12 st fullspäckade sidor med artiklar och förkortningar som behövde granskas. Så jag spärrade ut ögonen, använde mina två skärmar och en massa utskrivna underlag för att sy ihop allt. Lyckades till slut. Nu får byrån ta över och reda ut allt. Vassågod och kör!

Skulle inte ha klarar denna dag utan extra energi. Som tur är fyller koncernchefen jämnt i dagarna och firades av oss igår. En tårta blev över och en bit av den hittade till min mage. Innan dess smaskade jag regelbundet på vårt fina påskägg. Tackar Inhouse för det! Utan denna extra energipåfyllning hade det inte gått.

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s