Jobba, jobba, jobbat!

Arbetsdagen är äntligen över men hemgången satt långt inne. Knappt att jag kom iväg. Efter att ha betat av punkt efter punkt på min att göra lista skulle jag bara stänga ned datorn när ett felmeddelande dyker upp och håller mig kvar. Din mailkorg är full och du kan inte skicka eller ta emot mail. Något i den stilen. Panik! Såg att några viktiga mail låg kvar i utkorgen så jag blev tvungen att lösa problemet på övertid. Skulle hem långt tidigare men hade fastnat med att korrekturläsa en lång broschyr. Nu var jag tvungen att arkivera post som jag inte ens hann gå igenom bara för att komma iväg. Hatar när det blir så här. Teknikstrul är det mest onödiga man kan råka ut för. En ovälkommen gäst som alltid dyker upp vid fel tillfälle. Fattar du inte att du inte är välkommen hit? Schas!

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s