Allt på en gång

När man drabbas brukar allt komma på en gång. Alla möjliga krämpor gör sig till känna. Täppt i näsan, nyser, ont i halsen och till råga på allt har ett bett i tungan utvecklats till ett jobbigt aftasår. Gör fruktansvärt ont och jag kan knappt äta någonting vilket gör mig ännu mer matt. För att inte tala om huvudvärken som är ett resultat av hela den samlade sjukbilden. Så jobbigt! Hatar att vara sjuk. Finns inget tråkigare. Bara väntan.

Håller mig hemma idag och hoppades kunna sjukjobba men tekniken är inte heller med mig. Kommer inte åt vissa viktiga filer. Kanske lika bra det. Får väl ta det lite lugnare idag och hoppas på att jag mår bättre imorgon.

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s