Städsjuka

Städningen har varit eftersatt ett tag hemma hos oss. Alla har fullt upp och ingen vill spendera sin lediga tid med att skura och putsa huset. Ju längre tiden går desto svårare och jobbigare att sätta igång. Planen var att denna helg då kör vi.

Typiskt nog, som med allt man planerar, dyker det upp något hinder på vägen. Jag har haft ont i halsen i två dagar nu och längtade till helgen för att ta igen mig. Avbokade alla inbokade träningspass för att sakta men säkert beta av hela huset istället. Blir det för jobbigt lägger jag mig och vilar. Fick hjälp av grabbarna innan den ena gick till jobbet och den andra på fotbollsmatch. Tur det. Själv fortsatte jag tills jag fick ryggskott. Så nu ligger jag i soffan och tycker synd om mig själv men huset det är skinande rent. Inget ont som inte för något gott med sig. Nu kan jag ligga här med gott samvete.

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s