Modet kommer och går

Det här är riktigt kul tycker jag. Varför har SVT’s modeexpert samma skjorta hela tiden? En modeexpert som sticker ut hakan och inte vill uppmuntra till konsumtion. Udda och smart. Javisst. You go Dennis!

Extra kul är det att denna modeexpert med en enda skjorta väcker vissa ungdomsminnen hos undertecknad. Han var en av skolans populäraste grabbar och vi har ett gemensamt förflutet. Jodå, det ni! Experten och jag har läst franska tillsammans, sneglat på varandra på ungdomsgården och i teorin varit ihop. Ni vet det där med att min kompis frågar hans kompis om chans på honom från mig. Eller var det tvärtom? Minns ej riktigt vilket, mer än att det blev ett ”ja” som svar. Ja:et fullbordades sen aldrig. Vi var för blyga för att ens våga tilltala varandra. Så någon praktik efter teorin blev det aldrig. Mina aktier steg dock kraftigt i skolan när nyheten om detta kap spred sig. Förstå, plugghästen och modegurun, ett par! Hur gick det till? Udda och smart kombination.

Om det finns något att ta med sig från denna story skulle det vara att Jordbro har närt många udda fåglar och att mode, precis som oskyldiga flirtar, det kommer och går men skjortan den består!

 

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s