Make my day or go away

Ett egenkomponerat ordspråk. Under åren har jag samlat ihop erfarenheter som ibland landar i ett kort och koncist budskap. Kalla det förhållningsregel. Just den här låter hård och självgod vilket inte är meningen. Tvärtom faktiskt.

Andemeningen är att komma i god och positiv anda eller avstå helt. Negativitet gör sig icke besvär i min närvaro. Förklädd vänlighet likaså. Glada, positiva och vänligt inställda personer är alltid välkomna. Kommer bemötas med mycket värme och kärlek.

Äkthet tränger alltid igenom. Falskhet likaså. Det håller inte att säga en sak och göra en annan. Ett uppriktigt intresse känns. Ända in i hjärtat. Förr eller senare vet man med säkerhet vem som är vem. På gott och ont. Så låt oss inte slösa bort vår dyrbara tid på varandra om det inte är på riktigt.

You make my day and I’ll make you stay.

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s