Självplågeri nästa

En rulle och en boll är vad som krävs för att köra självmassage eller Self-Myofascial Release (SMR). Det närmaste man kan komma självplågeri skulle man också kunna säga. Träningspasset går under namnet Trigger Point på SATS och jag upptäckte det för några veckor sedan. Är numera frälst. Halvtimmes genomgång av kroppens spänningar gör stundtals fruktansvärt ont men ack så nödvändigt det är. De flesta av oss bär på spänningar och obalanser i kroppen. Dessa behöver lösas upp. Själv blev jag så ”triggad” av de goda resultaten att jag beställde hem egen grid och boll. Nu blir det dagligt självplågeri för min del. Ända tills alla spänningar släpper.

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s