Heeelt slut!

Det tar på krafterna att vara ny. Arbetsdagen var så intensiv och full av möten att jag känner mig helt dränerad på kraft. Satt på bussen och drömde mig bort till soffan. Ämnar inte göra ett dyft i kväll. Bara äta något lätt och glo upp i taket resten av kvällen.

Förstår inte hur fort det gick från ny till att hålla många bollar i luften. Akrobat som man är börjar man trixa på en gång. Det är ju det jag gillar så jag ska absolut inte beklaga mig över tillståndet mer än att jag är lite otränad och klumpig. Måste få ordning på koordinationen och tempot så att bollarna inte tappas bort. Men först ska jag glo upp i taket en stund. Ha en god kväll!

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s