Body Combat or Combat with the Body

Ja, en fajt handlar det allt om. En kamp mellan viljan att orka och kroppens oförmåga att genomföra det som förväntas av den. Knoppen vill, vill, vill men kroppen stretar emot. Den vill inte foga sig. Sparken som ska nå upp till bröstkorgen hamnar snarare strax ovanför knät. Det kraftfulla armsvinget blir till en viftning och armhävningarna till armskakningar. Tantåldern gör sig påmind. Som tur är bryr sig denna tant inte så mycket om vad andra tycker så hon både viftar och sparkar på, friskt påhejad av en grym instruktör. Kampen mellan knopp och kropp fortsätter. I all evighet. Precis som träningsvärken. Och nej det är inte jag på bilden men skulle mycket väl kunna vara det om knoppen får som den vill.Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s