En sorglig dag

Politiskt kaos råder. En sorglig dag. Besvikelse på alla plan. De enda som har anledning att jubla är de som den stora majoriteten tycker förtjänar det minst. Total kollaps för alla andra. Framöver kommer en minoritet råda över en majoritet. Tror inte att det var den utgången vi såg framför oss när vi röstade igår.

Demokrati förpliktigar. Våra val får konsekvenser. Helt uppenbart har det fått det idag. Stor förvirring. Skakigt läge. Vi är många som har röstat men ändå inte fått våra röster hörda. Så känns det. Det kan aldrig sluta bra det. Besviken över båda lägren är jag. En sorglig dag på många sätt.

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s