Förvirringen är total

Känner mig trött på en massa orent spel. Trött på all pajkastning, alla hotbilder och all skrämselpropaganda. Lika trött är jag på all denna mediebevakning som likt tv-kanalernas i övrigt falande utbud inte heller håller en tillräckligt hög lägsta nivå. Alla söker sensation. Alla vill knäppa någon på näsan. Alla skyller på alla. Ingen tar ansvar för konsekvenserna av sitt eget handlande. Alltid är det någon annans fel. Allt ställs på huvudet. Det du trodde att du visste vet du inte längre. Den gode kan vara den onde. Den onde är from som ett lamm. Rasister är emot rasism och feminister är egentligen terrorister. Vänster kan vara höger och höger är troligtvis vänster. Allt är ifrågasatt. Lyssna men tro inte på allt du hör. Läs men ta inte in allt.

Man blir verkligen orolig över hur förvirrade vi väljare har hunnit bli så här dags. Vågar inte lita på resultatet som vi tillsammans kommer rösta fram på söndag. Det enda jag vet är att jag absolut inte vill att SD flyttar fram sina positioner ännu mer. Om ni tycker att ni är klara över vad ni ska rösta på säger jag grattis! Själv känner jag mig less innan det ens har börjat. Tror att jag har fått en politisk överdos och världens beslutsångest. Dags för lite medietystnad så att magkänslan och hjärtat kan få göra jobbet.

IMG_8094.JPG

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s