Ställ om tänk om!

Vissa saker går inte min väg. Något jag länge har sett fram emot blir inte av. Nu deppar jag över det. Hade ställt in mig på en förändring men får tänka om istället. Det tar emot lite att göra det. När man vill någonting väldigt mycket då är det lätt att vara där innan alla bitarna är på plats. Om sen bitarna inte landar där de ska blir besvikelsen desto större.

Ett sätt att glömma är att förflytta tankarna till något annat. Ställa om fokus. Just nu tänker jag jul för hela slanten. Förbereder våra kommande kampanjer. Får jobba på att få de bitarna att falla på plats i stället. Julen är ju inte för intet förväntningarnas högtid.

IMG_8087.JPG

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s