När det fördömda blir rumsrent

Hur kan det vara möjligt att ingen såg likheten? Omöjligt! Antingen har man en massa obildade och historielösa medarbetare eller så vet man mycket väl vad man gör och gör det fullt medvetet. Jag pratar om Zara och den barntröja som har skapat rubriker läs Wendela.

IMG_7965.JPG

Foto: Skärmdump Zara

Det är omöjligt att vara så oinsatt. Vem tror de att de lurar? Eller är de verkligen så cyniska?

Får mig att dra paralleller till SD’s hyckleri med sin nolltolerans. Var gärna rasist men säg det inte högt. Vem går på det har jag undrat? Inte kan folk vara så dumma? Jo det är folk. De historielösa som inte fattar bättre. De lättlurade som tror att de står över andra. Men värst av allt, och detta övergår mitt förstånd, är de som själva klassas som ”invandrare” men sympatiserar med den främlingsfientliga politiken. Om inte ens de som utgör måltavlan för SD fattar sitt eget bästa då är det illa ställt. Då har det som borde fördömas blivit rumsrent utan att vi andra har fattat det. Detta skrämmer mig!

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s