Såg min chans

En son utflyttad, one to go. Den utflyttade träffar jag allt för sällan trots att han bor nära min arbetsplats. Våra kalendrar går isär. Mitt mammahjärta kämpar med saknaden. Man vill vara behövd mer än bara när det handlar om praktiska tips.

Igår såg jag min chans när jag via sociala medier fick reda på att han ligger hemma sjuk. Ooohhh mitt lilla hjärta. Mamma ilar över och tar hand om dig. Nej, kan själv!

25-åringen vill inte bli gullad med. Jag gjorde ett försök i a f. Ger mig för denna gång men bara denna gång. Mamma blir du inte av med min lilla gullunge. I’ll be back!

IMG_7935.PNG

2 reaktioner på ”Såg min chans

  1. Haha, den känns igen. Även om det ena har varit utflyttat i snart 15 år och det andra i ca 20, så är de alltid ens ”små” barn. Mamma-heten går aldrig ur mig i alla fall. Och det är väl så det skall vara, även om man får lägga band på sig.

    Gilla

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s