Om någon är i vägen för dig så är det du

Har funderat över hur vissa människor alltid ser yttre fiender som det största hindret för sin egen framgång. De lägger mycket energi på att mota bort det ofta imaginära motståndet. Kan inte låta bli att känna empati för dem. Tänk om de istället förlitade sig på sin egen kraft och lade ned energi på att jobba på sin egen otillräcklighet. Vad mycket bättre de skulle må.

Öppna din famn och tro på dig själv, säger jag. Ingen kan vara lika stor fiende till dig som du kan vara till dig själv. Låt andra få lika mycket utrymme som du kräver för egen del. Slappna av! Du kommer att må så mycket bättre! Och du, ha nu en bra helg!

IMG_7860.JPG

Foto: Dario Ljuboje

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s