Wannabes hela bunten

Tänk så grötigt det kan bli när människor, företag eller organisationer inte har en klar och tydlig linje vad de står för. Att ha tillräckligt med insikt och mod för att våga vara sig själv. Det här är jag/vi bra på. Det här får ni om ni röstar på oss eller handlar hos oss eller anlitar oss. Visst är det svår att tilltala alla men hur man än gör kommer man ändå inte få alla att gilla det man erbjuder. Fokusera och välj väg. Du/ni får mer respekt då.

Våra politiska partier som verkligen bör ha tydliga skillnader är bara en grå massa. M försöker tala S-språk och S försöker vara som M. För att inte tala om småpartierna. Egentligen inte alls konstigt att de partier som är på uppgång har en sak gemensamt d v s några tydliga hjärtefrågor som de vågar driva fullt ut. Verkar uppskattas av väljarkåren.

Samma sak gäller för företagsvärlden. Lyckas någon med någonting då följer alla efter. Senast idag såg jag denna annons, eftersom mina 15 år på Telia sitter i ryggmärgen följer jag fortfarande branschens beteende, och trodde att det var en Telia-annons jag såg. Men icke, när jag tittade efter lite närmare såg jag fåret och insåg att det var Tele2, eller som min pappa skulle ha sagt Telia2. Sedan när är Tele2 lila? Att byta färg för att fånga blickar från oväntat håll kanske lurar någon på kort sikt men inte i längden. Frank be frank!

IMG_7879.JPG

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s